Актрисата и модел Лина Роскин публикува дебютната си стихосбирка

05 October 2020 12:35
Актрисата и модел Лина Роскин публикува дебютната си стихосбирка
Прочетете повече за:
Л(you)бовкнигаЛина Роскин
Лина Роскин – моделът с най-дългата коса у нас – разкрива сърцето си пред читателите в дебютна стихосбирка, наречена „Л(you)бов”. Нежната минималистична корица с авторска фотография на Пламен Гаврилов (Instagram: @plam_visuals) дава заявка за същността на книгата – отворена до болка, уязвима, неприкрита.

Стихосбирката на Роскин изминава житейския път на една любов с всичките ѝ нюанси – от страданието, болката, през доверието, споделеността на емоцията, чак до пълното отдаване на другия. Нежността и женската сила откриват истината, че всичко е любов, а скритата дума „ти” (you от англ.) в средата напомня за една друга страна на най-красивото чувство – любовта като акт на допускане.

Там, където самотата е сила, където под останките на красивите илюзии събираш лъчите светлина, който просветват вътре в теб – там, където откриваш началото на това да бъдеш цял. Оттам започва всичко истинско. Оттам започва историята на една истинска, изпепеляваща любов, която спи в думата „сам”. А когато се появи някой, който да заслужи да се превърне в центъра на думата „любов”, тогава си готов да го приемеш.

Съчетана с красивата, минималистична фотосесия на Гаврилов, издържана в черно-бяло, „Л(you)бов” разкрива най-скритите дълбочини на самата душа на своята авторка. Така както фотографиите използват мрака на нощта като платно, върху което да рисуват със светлина, така и ярките думи на Роскин се запечатват по страниците, за да преплетат настоящето с вечността.

Лина Роскин, която има над 79 000 последователи в инстаграм акаунта си @linnroskin, е в постоянна връзка с феновете си, като без прекъсване споделя малки моменти от ежедневието си. Но въпреки голямата ѝ активност онлайн, която би могла да подлъже зрителите, че знаят всичко за нея, дебютната ѝ книга ще добави една досега непозната страна на живота ѝ.

"Обичам любовта. Обичам чувството, което изпитвам, когато обичам. Започнах да описвам всяка секунда, докоснала душата ми в симфонията на любовта. Неусетно чувствата станаха цяло и се роди Л(YOU)БОВ. Сега искам да споделя част от себе си с вас и да ви запозная с любовта в най-малките неща около вас." Лина Роскин
GR: style and beauty GR: style and beauty Търсите тониращ овлажняващ крем, който да придаде на кожата ви здравословен, свеж и естествен вид? Намерихте го!
„Тайната на Диор” от Наташа Лестър „Тайната на Диор” от Наташа Лестър Романът преплита историята на модната икона Кристиан Диор със съдбите на три жени, хванати в ноктите на Втората световна война.
Национален Розов ден в подкрепа на борбата с рака на гърдата Национален Розов ден в подкрепа на борбата с рака на гърдата Промени ли се отношението ни към заболяването?
Актрисата и модел Лина Роскин публикува дебютната си стихосбирка Актрисата и модел Лина Роскин публикува дебютната си стихосбирка Красавицата показва огледало към скритите трепети на сърцето си в дебютна стихосбирка, наречена „Л(you)бов”.
„Раненият рицар” от Л. Дж. Шен – пътят към любовта е осеян с тръни „Раненият рицар” от Л. Дж. Шен – пътят към любовта е осеян с тръни Нов роман поставя един срещу друг двама герои, които трябва да преодолеят болката, за да намерят заедно път към щастието.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ