MODA: Bold Statement

13 November 2020 19:51
MODA: Bold Statement
Прочетете повече за:
MODA 230Деси Димитрова
Обожаваме да пречупваме всеки месец през модна призма! Но в брой 230 решихме да погледнем на ноември пред дизайнерски очила. Защото любовта към есента е въпрос на усещане, но средствата, с които можем да ѝ вдъхнем живот, са изцяло в наши ръце! Е, разлиствайки тези страници и във ваши...

Изминаха точно две десетилетия от раждането на лейбъла Armani Casa. Вдъхновени от геометричните линии и поразителни пропорции, посветихме материал на произведенията на изкуството в сферата на интериорния дизайн! Ще имате удоволствието да отправите златен поглед към разкошни бижута, които обещават да оставят траен отпечатък в съзнанието ви.

Винаги сте искали да притежавате имот в Милано? Ще ви разходим във вълшебния дом на Роберто Перегали и Лаура Сартори Римини, които преобразяват цялата сграда. И все пак, ако старосветското величие не е съвсем по вкуса ви, то сме сигурни, че Ека Папамихаил ще ви спечели със своя триумфален шедьовър в стил „Ар нуво“.

Неподражаемите предложения на Gucci никога не са прекалено класически, защото както някогашният творчески директор на италианската модна къща Фрида Джанини сподели: „Не е в ДНК-то на Gucci.“ Но благодарение на кого компанията се връща обратно в играта през 1994 г. и кой превърна Gucci в една максималистична мечта?

В този брой обръщаме специално внимание и на авторитетите в сферата на социалните мрежи, които ни показват ежедневно как благодарение на профилите си да градим успешна кариера. В България Деси Димитрова е сред най-популярните и актуални българки в Instagram. С авторката на книгата „Как да се сдобием с красиво тяло“ проглеждаме отвъд лъскавата страна на успеха.

На бюти страниците ни сме ви подходтвили любими процедури и съвети как да се грижим за тялото си през зимата и то в условия на карантина.

Разбира се, отново ще си поговорим за мъже... и грешките, които сме склонни да допускаме при комуникацията си с тях!

Не пропускайте ноемврийския брой на списание MODA!

 

 
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ