MODA: Bold Statement

13 November 2020 19:51
MODA: Bold Statement
Прочетете повече за:
MODA 230Деси Димитрова
Обожаваме да пречупваме всеки месец през модна призма! Но в брой 230 решихме да погледнем на ноември пред дизайнерски очила. Защото любовта към есента е въпрос на усещане, но средствата, с които можем да ѝ вдъхнем живот, са изцяло в наши ръце! Е, разлиствайки тези страници и във ваши...

Изминаха точно две десетилетия от раждането на лейбъла Armani Casa. Вдъхновени от геометричните линии и поразителни пропорции, посветихме материал на произведенията на изкуството в сферата на интериорния дизайн! Ще имате удоволствието да отправите златен поглед към разкошни бижута, които обещават да оставят траен отпечатък в съзнанието ви.

Винаги сте искали да притежавате имот в Милано? Ще ви разходим във вълшебния дом на Роберто Перегали и Лаура Сартори Римини, които преобразяват цялата сграда. И все пак, ако старосветското величие не е съвсем по вкуса ви, то сме сигурни, че Ека Папамихаил ще ви спечели със своя триумфален шедьовър в стил „Ар нуво“.

Неподражаемите предложения на Gucci никога не са прекалено класически, защото както някогашният творчески директор на италианската модна къща Фрида Джанини сподели: „Не е в ДНК-то на Gucci.“ Но благодарение на кого компанията се връща обратно в играта през 1994 г. и кой превърна Gucci в една максималистична мечта?

В този брой обръщаме специално внимание и на авторитетите в сферата на социалните мрежи, които ни показват ежедневно как благодарение на профилите си да градим успешна кариера. В България Деси Димитрова е сред най-популярните и актуални българки в Instagram. С авторката на книгата „Как да се сдобием с красиво тяло“ проглеждаме отвъд лъскавата страна на успеха.

На бюти страниците ни сме ви подходтвили любими процедури и съвети как да се грижим за тялото си през зимата и то в условия на карантина.

Разбира се, отново ще си поговорим за мъже... и грешките, които сме склонни да допускаме при комуникацията си с тях!

Не пропускайте ноемврийския брой на списание MODA!

 

 
Богдан Томов и Дони Василева отброяват дните до Коледа с Маутай наздравица Богдан Томов и Дони Василева отброяват дните до Коледа с Маутай наздравица Уютното пространство на най-новото азиатско бижу в комплекс Palms Merkur Royale, намиращ се в сградата на Grand Hotel Millennium – 888 Taste Show Asia Cuisine, посрещна гости и ценители на най-мистериозното байдзиу в света.
 5 идеи за аутфит през зимата от POLITIKOS 5 идеи за аутфит през зимата от POLITIKOS Когато изглеждаме феноменално, кръвта ни ще кипи и през зимата!
НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова Неочаквана гостенка на снимачната площадка на „Последен дъх“
С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ