MODA: Bold Statement

13 November 2020 19:51
MODA: Bold Statement
Прочетете повече за:
MODA 230Деси Димитрова
Обожаваме да пречупваме всеки месец през модна призма! Но в брой 230 решихме да погледнем на ноември пред дизайнерски очила. Защото любовта към есента е въпрос на усещане, но средствата, с които можем да ѝ вдъхнем живот, са изцяло в наши ръце! Е, разлиствайки тези страници и във ваши...

Изминаха точно две десетилетия от раждането на лейбъла Armani Casa. Вдъхновени от геометричните линии и поразителни пропорции, посветихме материал на произведенията на изкуството в сферата на интериорния дизайн! Ще имате удоволствието да отправите златен поглед към разкошни бижута, които обещават да оставят траен отпечатък в съзнанието ви.

Винаги сте искали да притежавате имот в Милано? Ще ви разходим във вълшебния дом на Роберто Перегали и Лаура Сартори Римини, които преобразяват цялата сграда. И все пак, ако старосветското величие не е съвсем по вкуса ви, то сме сигурни, че Ека Папамихаил ще ви спечели със своя триумфален шедьовър в стил „Ар нуво“.

Неподражаемите предложения на Gucci никога не са прекалено класически, защото както някогашният творчески директор на италианската модна къща Фрида Джанини сподели: „Не е в ДНК-то на Gucci.“ Но благодарение на кого компанията се връща обратно в играта през 1994 г. и кой превърна Gucci в една максималистична мечта?

В този брой обръщаме специално внимание и на авторитетите в сферата на социалните мрежи, които ни показват ежедневно как благодарение на профилите си да градим успешна кариера. В България Деси Димитрова е сред най-популярните и актуални българки в Instagram. С авторката на книгата „Как да се сдобием с красиво тяло“ проглеждаме отвъд лъскавата страна на успеха.

На бюти страниците ни сме ви подходтвили любими процедури и съвети как да се грижим за тялото си през зимата и то в условия на карантина.

Разбира се, отново ще си поговорим за мъже... и грешките, които сме склонни да допускаме при комуникацията си с тях!

Не пропускайте ноемврийския брой на списание MODA!

 

 
Електрическа четка за зъби Електрическа четка за зъби Как да изберем правилната за нас?
Рут Колева посрещна гости в „Черешката на тортата“ с мистериозен еликсир навръх Китайската нова година Рут Колева посрещна гости в „Черешката на тортата“ с мистериозен еликсир навръх Китайската нова година Талантливата певица поднесе пикантна вечеря и вдигна Маутай наздравица, докато родни звезди празнуват онлайн настъпването на годината на Металния вол.
Признание от най-висок ранг за Маутай България в началото на годината Признание от най-висок ранг за Маутай България в началото на годината Местният представител на най-мистериозното байджу в света – Влад Гицоайка, посрещна директора на „Конкурс Мондиал Брюксел Спирит Селекшън“ – Тиери Хайнс
Естетични процедури като инвестиция в условия на криза Естетични процедури като инвестиция в условия на криза Стратегии за грижа за кожата ни с дълготраен ефект в днешната COVID-19 реалност
SEASONAL TREND: Brush Set! SEASONAL TREND: Brush Set! Брокатът е нашият избор за грим - не само за сенки за очи или хайлайтър, но и за четки.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ