MODA: Powerful Women

В месеца на жените празнуваме силата на женствеността и красотата!

08 March 2021 21:59
MODA: Powerful Women
Доверието е двупосочен процес и то е решаващият фактор, за да се случи химията между д-р Мария Тончева и пациентите ѝ. Звездата от корицата ни признава, че всички, които искат да контролират процесите на стареене с нейна помощ, са еднакво важни. Кой е вечният тренд в грижите за кожата и на каква възраст трябва да започнем да ги полагаме? Д-р Тончева споделя в детайли!

И завладени от пролетно настроение, често сме склонни да търсим ново начало през този окриляващ сезон. Затова практикуващият психолог Нина Ковальова показва готовността си да помогне на всяка жена, която търси промяна и опитва да преодолее любовната си зависимост и проблемите в отношенията.

На страниците на мартенския ни брой също така ще се запознаете с пролетните модни тенденции, кралят на британската мода – Александър Маккуин, PR експертът Маргарита Кабурова.

Освен това ще ви предложим безотказен лек срещу т.нар. пролетната умора, а именно СПА хотели, в които да се възползвате от вълшебните свойства на водите на живота, както и лечебни процедури край Женевското езеро.

В бюти секцията сме се постарали да ви подскажем как да подчертаете неповторимите черти, които ви правят красиви, без да преминавате естетични граници.

Убедени сме, че вие също ще усетите прилив на женствена енергия, докато разлиствате страниците на брой 232 – не го пропускайте, чувствайте се специални и #choosetochallenge!

 
С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
GAME CHANGER GAME CHANGER Как да направим коремна преса без усилие
Маргарита Кабурова Маргарита Кабурова Една щастлива жена
Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Уак да се грижите за себе си и емоционално след сериозна и травмираща хирургична намеса...
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ