MODA: Powerful Women

В месеца на жените празнуваме силата на женствеността и красотата!

08 March 2021 21:59
MODA: Powerful Women
Доверието е двупосочен процес и то е решаващият фактор, за да се случи химията между д-р Мария Тончева и пациентите ѝ. Звездата от корицата ни признава, че всички, които искат да контролират процесите на стареене с нейна помощ, са еднакво важни. Кой е вечният тренд в грижите за кожата и на каква възраст трябва да започнем да ги полагаме? Д-р Тончева споделя в детайли!

И завладени от пролетно настроение, често сме склонни да търсим ново начало през този окриляващ сезон. Затова практикуващият психолог Нина Ковальова показва готовността си да помогне на всяка жена, която търси промяна и опитва да преодолее любовната си зависимост и проблемите в отношенията.

На страниците на мартенския ни брой също така ще се запознаете с пролетните модни тенденции, кралят на британската мода – Александър Маккуин, PR експертът Маргарита Кабурова.

Освен това ще ви предложим безотказен лек срещу т.нар. пролетната умора, а именно СПА хотели, в които да се възползвате от вълшебните свойства на водите на живота, както и лечебни процедури край Женевското езеро.

В бюти секцията сме се постарали да ви подскажем как да подчертаете неповторимите черти, които ви правят красиви, без да преминавате естетични граници.

Убедени сме, че вие също ще усетите прилив на женствена енергия, докато разлиствате страниците на брой 232 – не го пропускайте, чувствайте се специални и #choosetochallenge!

 
Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Моден фурор от студентски колекции
Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Собственикът на марката г-жа Маринела Арабаджиева и организаторът на Sofia Fashion Week Мария Бонева обявиха, че следващото издание ще е през март 2024
Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Великолепие и блясък изпълниха модния подиум на втората вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 23/24
Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Huawei Watch G 4 и Global Brands на сцената на Sofia Fashion Week AW 23/24 с иновативна модна колаборация
Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week с 11-то издание в хотел Маринела с нов формат
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ