MODA: Powerful Women

В месеца на жените празнуваме силата на женствеността и красотата!

08 March 2021 21:59
MODA: Powerful Women
Доверието е двупосочен процес и то е решаващият фактор, за да се случи химията между д-р Мария Тончева и пациентите ѝ. Звездата от корицата ни признава, че всички, които искат да контролират процесите на стареене с нейна помощ, са еднакво важни. Кой е вечният тренд в грижите за кожата и на каква възраст трябва да започнем да ги полагаме? Д-р Тончева споделя в детайли!

И завладени от пролетно настроение, често сме склонни да търсим ново начало през този окриляващ сезон. Затова практикуващият психолог Нина Ковальова показва готовността си да помогне на всяка жена, която търси промяна и опитва да преодолее любовната си зависимост и проблемите в отношенията.

На страниците на мартенския ни брой също така ще се запознаете с пролетните модни тенденции, кралят на британската мода – Александър Маккуин, PR експертът Маргарита Кабурова.

Освен това ще ви предложим безотказен лек срещу т.нар. пролетната умора, а именно СПА хотели, в които да се възползвате от вълшебните свойства на водите на живота, както и лечебни процедури край Женевското езеро.

В бюти секцията сме се постарали да ви подскажем как да подчертаете неповторимите черти, които ви правят красиви, без да преминавате естетични граници.

Убедени сме, че вие също ще усетите прилив на женствена енергия, докато разлиствате страниците на брой 232 – не го пропускайте, чувствайте се специални и #choosetochallenge!

 
Богдан Томов и Дони Василева отброяват дните до Коледа с Маутай наздравица Богдан Томов и Дони Василева отброяват дните до Коледа с Маутай наздравица Уютното пространство на най-новото азиатско бижу в комплекс Palms Merkur Royale, намиращ се в сградата на Grand Hotel Millennium – 888 Taste Show Asia Cuisine, посрещна гости и ценители на най-мистериозното байдзиу в света.
 5 идеи за аутфит през зимата от POLITIKOS 5 идеи за аутфит през зимата от POLITIKOS Когато изглеждаме феноменално, кръвта ни ще кипи и през зимата!
НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова Неочаквана гостенка на снимачната площадка на „Последен дъх“
С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ