MODA: Powerful Women

В месеца на жените празнуваме силата на женствеността и красотата!

08 March 2021 21:59
MODA: Powerful Women
Доверието е двупосочен процес и то е решаващият фактор, за да се случи химията между д-р Мария Тончева и пациентите ѝ. Звездата от корицата ни признава, че всички, които искат да контролират процесите на стареене с нейна помощ, са еднакво важни. Кой е вечният тренд в грижите за кожата и на каква възраст трябва да започнем да ги полагаме? Д-р Тончева споделя в детайли!

И завладени от пролетно настроение, често сме склонни да търсим ново начало през този окриляващ сезон. Затова практикуващият психолог Нина Ковальова показва готовността си да помогне на всяка жена, която търси промяна и опитва да преодолее любовната си зависимост и проблемите в отношенията.

На страниците на мартенския ни брой също така ще се запознаете с пролетните модни тенденции, кралят на британската мода – Александър Маккуин, PR експертът Маргарита Кабурова.

Освен това ще ви предложим безотказен лек срещу т.нар. пролетната умора, а именно СПА хотели, в които да се възползвате от вълшебните свойства на водите на живота, както и лечебни процедури край Женевското езеро.

В бюти секцията сме се постарали да ви подскажем как да подчертаете неповторимите черти, които ви правят красиви, без да преминавате естетични граници.

Убедени сме, че вие също ще усетите прилив на женствена енергия, докато разлиствате страниците на брой 232 – не го пропускайте, чувствайте се специални и #choosetochallenge!

 
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ