MODA: French Chic

24 October 2021 11:39
MODA: French Chic
Прочетете повече за:
frenchchicГалина Шоповаоктомври
Може и да не сте французойка и дори още да не сте посещавали Франция, но това не бива да ви спира да се наслаждавате на тяхната храна, мода, стил и усет... И понеже сме наясно, че женската сила и влияние се крият в детайлите, заради това звезда на корицата ни е не друг, а именно Галина Шопова! Защото тя добре знае, че: „Модата е царица и модният дух витае навсякъде“.

Освен това в октомврийския ни брой ще ви разкажем няколко градски легенди, а със захлаждането на времето и очакваното прекарване на по-голяма част от времето ни в дома, ще ви предложим и съвети как да бъдете по-здрави в него. Ще обърнем внимание и бюти проблемите, които имаме идеалната възможност да разрешим през този така подходящ период.

Естествено ще си поговорим за мъже и в този брой! Всички знаем, че външният вид на жената е важен, когато мъжът взема решение дали да направи първата си крачка към нея. Но всъщност колко важна е визията ни?

Отговори на този и още много въпроси ще намерите сега в брой 238 на любимото ви луксозно списание MODA!
Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Невиждано досега, предпремиерно Театър "Възраждане" и дизайнерът Мира Бъчварова показаха костюмите от постановката "Алиса в страната на чудесата"
Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Десетото юбилейно издание на Седмицата на модата в София стартира с ревюта на дизайнери и брандове в стил градска мода
Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week SS 2022 се завръща в пълния си блясък - 30 - 31 март в зала EFE хотел Маринела
Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Церемонията на модните награди на Code Fashion TV подкрепи три социални каузи
Дълготраен дерма ефект Дълготраен дерма ефект Стратегии за грижа за кожата ни в днешната COVID-19 реалност
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ