MODA: French Chic

24 October 2021 11:39
MODA: French Chic
Прочетете повече за:
frenchchicГалина Шоповаоктомври
Може и да не сте французойка и дори още да не сте посещавали Франция, но това не бива да ви спира да се наслаждавате на тяхната храна, мода, стил и усет... И понеже сме наясно, че женската сила и влияние се крият в детайлите, заради това звезда на корицата ни е не друг, а именно Галина Шопова! Защото тя добре знае, че: „Модата е царица и модният дух витае навсякъде“.

Освен това в октомврийския ни брой ще ви разкажем няколко градски легенди, а със захлаждането на времето и очакваното прекарване на по-голяма част от времето ни в дома, ще ви предложим и съвети как да бъдете по-здрави в него. Ще обърнем внимание и бюти проблемите, които имаме идеалната възможност да разрешим през този така подходящ период.

Естествено ще си поговорим за мъже и в този брой! Всички знаем, че външният вид на жената е важен, когато мъжът взема решение дали да направи първата си крачка към нея. Но всъщност колко важна е визията ни?

Отговори на този и още много въпроси ще намерите сега в брой 238 на любимото ви луксозно списание MODA!
Богдан Томов и Дони Василева отброяват дните до Коледа с Маутай наздравица Богдан Томов и Дони Василева отброяват дните до Коледа с Маутай наздравица Уютното пространство на най-новото азиатско бижу в комплекс Palms Merkur Royale, намиращ се в сградата на Grand Hotel Millennium – 888 Taste Show Asia Cuisine, посрещна гости и ценители на най-мистериозното байдзиу в света.
 5 идеи за аутфит през зимата от POLITIKOS 5 идеи за аутфит през зимата от POLITIKOS Когато изглеждаме феноменално, кръвта ни ще кипи и през зимата!
НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова Неочаквана гостенка на снимачната площадка на „Последен дъх“
С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ