MODA: French Chic

24 October 2021 11:39
MODA: French Chic
Прочетете повече за:
frenchchicГалина Шоповаоктомври
Може и да не сте французойка и дори още да не сте посещавали Франция, но това не бива да ви спира да се наслаждавате на тяхната храна, мода, стил и усет... И понеже сме наясно, че женската сила и влияние се крият в детайлите, заради това звезда на корицата ни е не друг, а именно Галина Шопова! Защото тя добре знае, че: „Модата е царица и модният дух витае навсякъде“.

Освен това в октомврийския ни брой ще ви разкажем няколко градски легенди, а със захлаждането на времето и очакваното прекарване на по-голяма част от времето ни в дома, ще ви предложим и съвети как да бъдете по-здрави в него. Ще обърнем внимание и бюти проблемите, които имаме идеалната възможност да разрешим през този така подходящ период.

Естествено ще си поговорим за мъже и в този брой! Всички знаем, че външният вид на жената е важен, когато мъжът взема решение дали да направи първата си крачка към нея. Но всъщност колко важна е визията ни?

Отговори на този и още много въпроси ще намерите сега в брой 238 на любимото ви луксозно списание MODA!
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ