MODA: New Season

30 August 2021 16:39
MODA: New Season
Като истински принцеси в съвременна модна приказка, собственичката на бутик Juli Couture, Юлиана Дедева, и Мисис България 2007, Мариана Маринова, ни посрещат на корицата на септемврийския ни брой. И освен обща страст към модата, двете дами споделят и красиво приятелство помежду си…

Но в този брой на сп. MODA, ще ви издадем как да си създадете свой гардероб капсула, как да се облечете в щастие и да се вдъхновите от бляскавия пример на Елза Перети.

На страниците ще ви предложим и нов поглед към интериорния дизайн, който може да изпълнява ролята на терапия. И понеже грижата за нас не трябва да бъде обвързвана единствено със заобикалящия ни свят – нашия дом, ще ви предложим как да се грижите и за външния си вид, за да изглеждате пленителни.

И любовният живот е тема, които вълнува всеки, този път ще си поговорим за бившите ни интимни партньори.

Не пропускайте съдържанието на септемврийското, луксозно издание на списание MODA.
Богдан Томов и Дони Василева отброяват дните до Коледа с Маутай наздравица Богдан Томов и Дони Василева отброяват дните до Коледа с Маутай наздравица Уютното пространство на най-новото азиатско бижу в комплекс Palms Merkur Royale, намиращ се в сградата на Grand Hotel Millennium – 888 Taste Show Asia Cuisine, посрещна гости и ценители на най-мистериозното байдзиу в света.
 5 идеи за аутфит през зимата от POLITIKOS 5 идеи за аутфит през зимата от POLITIKOS Когато изглеждаме феноменално, кръвта ни ще кипи и през зимата!
НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова Неочаквана гостенка на снимачната площадка на „Последен дъх“
С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ