Дълготраен дерма ефект

Стратегии за грижа за кожата ни в днешната COVID-19 реалност

09 February 2022 14:57
Дълготраен дерма ефект
 

Пандемията от коронавирус хвърли светлина върху голяма част от приоритети ни – и изненадващо или не, посещението при дерматолог все още един от тях. От пролетта трябваше да преценим дали да се подложим на планираните разкрасителни процедури или сме готови да пропуснем ботокс или другите интервенции.

Но дори да нямате търпение да посетите кабинета на дерматолога си, възможните часове за записване може би са дефицит, притесненията за безопасност са истински и нека бъде откровени – бюджетът на много хора в момента не е това, което беше преди здравната криза. Затова предлагаме да помислите върху основни точки, преди следващия ви запазен час.

Търсете дълготрайни резултати

Не всички ботулинови токсини са едни и същи. Botox, Jeuveau, Dysport и Xeomin имат формули, които целят да постигат подобни резултати, макар да съдържат различни молекули. В зависимост как организмът ви метаболизира всяка молекула, един продукт може да има по-дълготраен ефект от друг. Не трябва да се притеснявате да изпробвате различни брандове. Промяна може да ви спести финансови средства и време. Незавизимо коя формула изберете, има доказателства, че енергичните упражнения, които правите по време на тренировка, карат поставените инжекции да „паднат жертва“ на метаболизма ви доста по-бързо. За да подсилите резултатите, може да добавите локален агент с временен замразяващ ефект.

Търсете по-плътни резултати

Истината е, че повечето филъри се разтварят в рамките между 6 и 9 месеца. Ако искате да разредите срещите си с дерматолога, изпробвайте Voluma – филър на основата на хиалуронова киселина, който може да издържи до две години. Филърът Radiesse е създаден от калциеви микросфери и гел и красотата на формулата му е, че предлага забележителен кратко- и дългосрочен плътен ефект. Той повишава производството на колаген в тялото ви, а резултатите са забележими до две години. Едниственият недостатък? За разлика от филърите с хиалуронова киселина, които дерматологът ви може да разтвори, ако сте недоволни от резултата, същото не може да се направи с Radiesse.

Обмислете Fraxel като вариант

Мнозина са любопитни за лазерната процедура Fraxel, но се страхуват да рискуват заради цената и престоя. Fraxel Dual представлява агресивен лазер, който оставя кожата зачервена и лющеща се в продължение на 5 дни след процедурата. Може би календарите ви все още позволяват прозорец от 5 дни, за да върнете часовника назад. Трябва да решите дали е по-разумно да инвестирата в една по-скъпа процедура или в няколко, но по-евтини... и без същия ефект. След процедура с Fraxel може да очаквате по-малко фини линии и бръчки, по-изравнен тен, по-стегната кожа и по-трудно забележими белези.

Бъдете откровени за бюджета си

При срещата с вашия дерматолог не крийте какви процедури можете да си позволите. Ако целта ви е да изглеждате по-малко изморени, той ще ви посъветва за най-добрата алтернатива според финансовите ви възможности. Замразяването на вашите дълбоки бръчки, бръчките около очите и краищата на веждите ви ще струва далеч по-малко от замразяването на цялото ви чело и въпреки това ще придобиете по-младежки вид. И не забравяйте, че някои дерматолози ще се съгласят да ви предложат пакетни процедури на по-ниски цени.
Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Невиждано досега, предпремиерно Театър "Възраждане" и дизайнерът Мира Бъчварова показаха костюмите от постановката "Алиса в страната на чудесата"
Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Десетото юбилейно издание на Седмицата на модата в София стартира с ревюта на дизайнери и брандове в стил градска мода
Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week SS 2022 се завръща в пълния си блясък - 30 - 31 март в зала EFE хотел Маринела
Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Церемонията на модните награди на Code Fashion TV подкрепи три социални каузи
Дълготраен дерма ефект Дълготраен дерма ефект Стратегии за грижа за кожата ни в днешната COVID-19 реалност
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ