Какъв протектор да изберем, за да запазим телефона си

20 July 2022 19:17
Какъв протектор да изберем, за да запазим телефона си
Какъв протектор да изберем, за да запазим телефона сиКакъв протектор да изберем, за да запазим телефона си
Несъмнено след покупката на мобилен апарат следва закупуването на подходящи аксесоари за него. Най-важните от тях са тези, които осигуряват неговата безопасност. Освен хубав калъф за гърба на устройството, е от значение и избора на протектор за предпазване на дисплея. Той ще спаси екрана както от счупване, така и от надраскване. Нека разгледаме по-добре нуждата от протектори за телефони.

Защитните протектори са изработени за специфични модели смартфони, така че преди да изберете, трябва да знаете точната марка на устройството и неговия модел. Това е важно, за да пасва стъклото на размера на апарата и да приляга перфектно на високоговорителя, камерата и другите интеграции по дисплея. Така той ще бъде качествено предпазен. Можете да изберете продукт от добре закалено стъкло, тъй като то е по-надеждно и ще направи устройството ви по-защитено от колкото останалите модели защитни филми.

Как да защитим своя телефон качествено


Допълнителното покритие на вашия смартфон е належащо, за да може той да ви служи вярно възможно най-дълго време. Точно за това е важно да изберете калъф за неговия гръб и защита за дисплея от качествени материали. От голямо значение е и правилното поставяне на въпросната защита. Без значение дали сте предпочели защитно фолио, или протектор, всички ръбове и краища на продукта трябва да прилягат перфектно при поставянето, за да бъде качествено предпазването на вашия апарат. 

Ако държите вашия телефон в отделен джоб, без други предмети, които да застрашават дисплея и не го подлагате на агресивни фактори – често изпускане и удряне, то защитното фолио би било подходящо за предпазване. В случай, че търсите такъв аксесоар за телефона на дете, по-добре заложете на по-голяма защита със стъклен филм закалено стъкло. Малчуганите нямат навика да пазят, поради което е добре да осигурим качествен аксесоар за безопасността на апарата.

За пълната защита не бива да пропускаме да вземем на устройството и хубав калъф, като тук отново има избор на модели с различни нива на предпазване. Трябва да прецените точно от какъв продукт имате нужда според това как сте свикнали да се грижите за такъв тип вещи. В случай че има рискови влияния, то по-добре заложете на абсолютно пълна защита за абсолютно целия апарат.

Какви модели протектори ще открием


Голямо разнообразие от защитни продукти, които да предпазват дисплея на вашия телефон ще откриете във всеки онлайн магазин за подобни аксесоари, но ето ги и основните видове:

  • Стъклени – тези модели най-често не са от обикновено, а от закалено стъкло. Те са силно удароустойчиви и ако сте от хората, които често си изпускат устройството, определено е най-правилният избор за предпазване;
  • Защитни фолиа – при такъв вариант ще имате добра защита в случай на надраскване. Те са по-бюджетни и по-лесни за поставяне. Не удебеляват много екрана, така че визуално почти няма да има промени по апарата, но все пак ще осигури нужното предпазване.

Съобразете избора на подходящ протектор за предпазване на вашия телефон с ежедневната ви употреба. Ако подлагате често устройството на рискови фактори изберете по-високата степен на защита, за да го запазите здрав.

Защо избора на протектор е толкова важен


Несъмнено телефонът не е евтина придобивка, и за това е важно да е добре предпазен от външни влияния. Ако искаме защитата да е качествена, трябва да заложим и на качествени аксесоари. Стъклото визуално удебелява дисплея и го прави много по-устойчив при удари. Разгледайте добре характеристиките на предлаганите опции, като винаги можете да се консултирате с търговеца за нивото на предпазване, което продукта предлага. Не подлагайте вашия апарат на риск и го запазете като нов възможно най-дълго с правилната грижа за него.
Ексклузивно модно преживяване със Summer Fashion Weekend 2022 Ексклузивно модно преживяване със Summer Fashion Weekend 2022 На 12 и 13 август български и световни брандове се събират на Марина Диневи в Свети Влас за четвъртото издание на Summer Fashion Weekend
Какъв протектор да изберем, за да запазим телефона си Какъв протектор да изберем, за да запазим телефона си Несъмнено след покупката на мобилен апарат следва закупуването на подходящи аксесоари за него...
Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Невиждано досега, предпремиерно Театър "Възраждане" и дизайнерът Мира Бъчварова показаха костюмите от постановката "Алиса в страната на чудесата"
Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Десетото юбилейно издание на Седмицата на модата в София стартира с ревюта на дизайнери и брандове в стил градска мода
Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week SS 2022 се завръща в пълния си блясък - 30 - 31 март в зала EFE хотел Маринела
BgBox shop
BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ