Изневярата

Един от най-често задаваните въпроси от жените, на които са изневерявали, е „Защо!?“. Трудно е да се посочи точна причина защо мъжете изневеряват на своите съпруги и приятелки. Но забелязахте ли как само при споменаване на думата изневяра, моментално си п

02 February 2023 12:44
Изневярата
Едва ли има човек, без значение дали мъж или жена, който може да се похвали, че никога не са му изневерявали. Логично все повече са и тези, които злоупотребяват с доверието на партньорите си. Но какви са причините мъжете да изневеряват на нежните си половинки?

Колкото и да е неправилно, много мъже изневеряват с една единствена цел – да приключат връзката си. Често срещаният подход от страна на жените е просто да се разделят с гаджето си или да се разведат със съпруга си. Но за мъжете, тези действия са лесни само на приказки. Тези, които се притесняват от разделите, често изневеряват. Дори целта им е да бъдат хванати, защото са наясно, че повечето жени не биха простили изневяра и ще свършат „мръсната работа“. И да, изневярата може и да представлява лесен начин за „измъкване“ от връзка, но със сигурност мъжете не си дават сметка за разбитото сърце като последствие.

Неизпълнените желания са друга често срещана причина за изневярата. В този случай, мъжете не целят да приключат връзката със своето гадже или съпруга. Всъщност, може би дори истински ги обичат, но фантазиите, които имат, не са посрещнати от половинките им. Всеки има сексуали желания и ако те не са изпълнявани вкъщи, рано или късно мъжете ги търсят и получават извън дома. Извън сексуалния си глад, тези мъже обикновено се радват на здрави взаимоотношения вкъщи.

Вероятно не сте си давали сметка, но понякога мъжете изневеряват дори и за да повдигнат самочувствието си. Знаете как се е случвало понякога да се погледнете в огледалото и да си помислите „какво ми се е случило?“. Мъжете преживяват същото. Дали с напредване на възрастта или с промяна на физиката или генерално заради срив на самочувствието, много мъже се притесняват от това, в което виждат, че се превръщат. Те обикновено се нуждаят от „приповдигащо“ преживяване. За съжаление, рядко се насочват към приключения като скок с парашут или покоряване на планински върхове. Аферата е по-честият избор и не се заблуждавайте – съзнателен е.

Освен това, когато жена научи за изневярата на половинката си, почти винаги предполага, че лъжата е продължавала седмици, месеци, дори години. А в по-голям процент, мъжете, които изневеряват, го правят еднократно. Това е в случаите, когато са имали сексуални преживявания с друга, но се връщат обратно вкъщи и по всяка вероятност дори никога няма да видят тази жена отново. Колкото до причината защо са преспали с друга за една нощ, обикновено го правят защото е удобно и защото могат. В тези ситуации, алкохолът често е решаващ фактор.

Но е изключително важно да запомним, че не е необходимо мъжете да имат конкретна причина, за да изневерят. Откровено казано, те не се интересуват от никого, нито от болката, която причиняват. Разбира се, има мъже, които просто допускат грешката на живота си. Но ако смятате, че мъжът ви изневерява, важно е да се концентрирате повече върху това, какво ще направите, отколкото върху задаването на въпроса „Защо го направи?“.

И отново, причините мъжете да изневеряват са най-различни, но е важно да не забравяме, че те не са единствените, които не остават верни. Някои жени са дори по-лоши. Те могат да изневерят просто защото обичат да го правят или защото им е лесно да го направят.

Имате предпочитания по отношение на секса? Скъпи мъже, да знаете, че жените ви също имат такива. Някога дали сте се интересували какво харесва половинката ви в леглото? Ако не сте, вероятно не задоволявате желанията ѝ. Ако единственото, което ѝ предлагате е скука, шансът да ви изневерява е голям. И запомнете - единствената причина е защото не изпълнявате желанията ѝ.

И отново, имаше времена, когато обикновена бележка или телефонно обаждане бяха достатъчни, за да прекратите връзката си. В днешно време, изглежда изневярата е най-лесната алтернатива. Може би точно както част от мъжете, така и жените предпочитат този подход, за да сложат край на взаимоотношенията с половинката си. Има и жени, които се страхуват от отговора, който ще получат при разговор за развод или раздяла. Насилието е един от тези страхове. Ако имате усещането, че връзката ви страда от известно време, има шанс жената до вас да търси лесен начин да се измъкне от нея.

Друг всеизвестен страх на жените е остаряването. Всъщност, много жени изпадат в криза в момента, в който забележат първите признаци на стареенето върху тялото си. Тези признаци могат да бъдат бръчки, бели коси или натрупване на килограми. Някои от тях избират да подобрят външния си вид, чрез спазване на хранителен режим за отслабване, докато други решават да излязат на сляпа среща и да се поддадат на сладка афера. В тези случаи говорим за краткосрочна връзка, а понякога дори и за една нощ. Някои жени искат да имат свободата да излязат, да се позабавляват, да се почувстват отново млади и да се върнат обратно вкъщи.

Да разгледаме и друга ситуация. Представете си, че приятелката или съпругата ви е излязла на вечеря или бар с група приятелки. Мъж я удостоява с внимание и ѝ изпраща питие. Вероятността тя да го приеме и изпие не е малка, а причината съвпада с горепосочените – да се почувства отново млада и да повиши самочувствието си. На този етап от живота, някои жени ще си помислят „Защо не?“. Ако този мъж е готов да им предложи страст, било то и за една нощ, почти сигурно е, че ще се възползват.

Като цяло е трудно да се определи кой от двата пола има по-голяма склонност към изневяра, защото жените също както мъжете умишлено или не прекрачват граници. При всички положения отговорът на въпроса „Защо“ няма да ви донесе нищо, но план за действие и отговори на въпросите „Струва ли си да спася тази връзка и заслужава ли си болката“, определено ще ви отведат на правилното място.
Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Моден фурор от студентски колекции
Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Собственикът на марката г-жа Маринела Арабаджиева и организаторът на Sofia Fashion Week Мария Бонева обявиха, че следващото издание ще е през март 2024
Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Великолепие и блясък изпълниха модния подиум на втората вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 23/24
Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Huawei Watch G 4 и Global Brands на сцената на Sofia Fashion Week AW 23/24 с иновативна модна колаборация
Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week с 11-то издание в хотел Маринела с нов формат
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ