Хейли Стейнфилд в ролята на режисьор в музикалното видео към новия си сингъл

03 April 2020 12:39
Хейли Стейнфилд в ролята на режисьор в музикалното видео към новия си сингъл
Хейли Стейнфилд в ролята на режисьор в музикалното видео към новия си сингъл Хейли Стейнфилд в ролята на режисьор в музикалното видео към новия си сингъл
Номинираната за "Грами" актриса Хейли Стейнфилд направи своя режисьорски дебют с официалното видео към новия си сингъл I Love You’s.

В режисьорската работа се включват още Сара Макколган (работила с Charli XCX, Кели Кларксън, Марая Кери), а в красивите кадри намираме Хейли затворена сама в стая.

Изпълнителката разказва: “Преминах през раздяла и дълго време се чувствах така, както човек се чувства, затворен между 4 стени. Отне ми време да се справя, но също така осъзнах, че дори и в затворено пространство, можеш да намериш себе си, можеш да се научиш да се обичаш отново, можеш да си дадеш възможност да се излекуваш от болката. Ето тази история разказват песента и видеото.“Химнът за “новата себелюбов“ вече е слушан на 3,2 млн. пъти в дигиталните платформи и е определян като ода към емблематичната песен на Annie Lennox ‘No More I Love You’s’” (Entertainment Weekly). “I Love You’s” е водещият сингъл от предстоящ проект в 2 части, като сингълът ще бъде включен в първата, Part 1, с още 4 песни, сред които и хита “Wrong Direction”, а премиерата е планирана за 1-ви май, 2020 г.

Фото: Анимато Мюзик/Universal Music Group
Естетични процедури като инвестиция в условия на криза Естетични процедури като инвестиция в условия на криза Стратегии за грижа за кожата ни с дълготраен ефект в днешната COVID-19 реалност
SEASONAL TREND: Brush Set! SEASONAL TREND: Brush Set! Брокатът е нашият избор за грим - не само за сенки за очи или хайлайтър, но и за четки.
Аксесоарите, които разкриват твоето добро сърце Аксесоарите, които разкриват твоето добро сърце Днес повече от всякога имаме нужда да вярваме в доброто и често търсим правилните каузи, с които ние самите да помогнем.
Ако обичаш себе си, ти също трябва да го правиш редовно! Ако обичаш себе си, ти също трябва да го правиш редовно! Известни личности и посланици на Мисията на Аvon срещу рака на гърдата записаха видео послание за важността на годишния профилактичен преглед
Огненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесия Огненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесия Родно издание включи най-мистериозната напитка в изискана модна фото-сесия. Снимките са реализирани в Париж и са част от специален проект на сп. MODA
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ