Манекенките са обсебени от този тренд

14 May 2020 15:34
Манекенките са обсебени от този тренд
Манекенките са обсебени от този трендМанекенките са обсебени от този трендМанекенките са обсебени от този трендМанекенките са обсебени от този трендМанекенките са обсебени от този трендМанекенките са обсебени от този трендМанекенките са обсебени от този трендМанекенките са обсебени от този трендМанекенките са обсебени от този трендМанекенките са обсебени от този трендМанекенките са обсебени от този трендМанекенките са обсебени от този тренд
Позволете ни да ви представим най-новата бюти мания! Лисичият поглед, който започва да набира все по-сериозна популярност благодарение на модели като Бела Хадид и Кендал Дженър. Особеността при гримирането е „издължаването“ и „повдигането“ на очите, за да се получи ъглов грабващ финиш на погледа. За щастие, не е трудно да постигнем тази визия, стига да сме наясно със съветите за веждите, очната линия и сенките за очи. Ако не сте, сега ще ви ги покажем!

Подобно на класическата „крилата“ очна линия визията акцентира върху външния ъгъл на окото, но също така и върху вътрешния ъгъл, за да създаде илюзията за удължено лисиче око.

Задължително условие за успешната визия е изключително тънката очна линия при вътрешния ъгъл близо до миглите, почти липсваща в центъра на клепача и след това разширяваща се във външния ъгъл, където трябва да се образува дълго ъглово крило.

За да ви е по-лесно, съветваме да започнете с очертаването на вътрешния ъгъл на окото. Когато сте готови с него, може да очертаете крилото от външния ъгъл като започнете от долната линия под миглите в посока навън. За по-графично усещане може да подчертаете лисичия поглед като добавите бял молив във вътрешната част на окото при долните мигли, както и във вътрешността на крилото. За финал, можете да „заострите“ крилото и вътрешния ъгъл с помощта на клечка за уши, като сте напоили памучето с мицеларна вода.

Това бяха основните инструкции, но не трябва да забравяме, че формата на окото също е от съществено значение за ширината и ъгъла на крилото.

Очите с отпуснати клепачи трябва да запазят очната линия много тънка при миглите и да нарисуват повдигнато крило, за да издължат окото визуално.

Когато формата на очите е кръгла, тогава съветваме да започнете с тънка очна линия, която постепенно удебелявате

При бадемова форма на очите започнете крилото малко преди края на окото и я нарисувайте навън в по-кръгла форма или права за по-остра визия.

Въпреки че лисичето око разчита предимно на силата на очната линия, лисичият поглед може да бъде мек, постигнат с помощта на сенки. Изберете си цвят, който е два тона по-тъмен от цвета на кожата ви и го нанесете в гънката на клепача, за да създадете дълбочина и сянка. След това нанесете по-светъл нюанс във вътрешния ъгъл на окото. Щом сте нанесли основата, вземете по-тъмен цвят и плоска ъглова четка, за да създадете крилатия ефект нагоре. Финално трябва да нанесете още по-тъмен нюанс във вътрешния ъгъл на окото, за да се получи издължения поглед.

Миглите са финалният щрих на всяка визия, особено на лисичето око. За търсения поглед съветваме да нанесете спирала върху миглите във външния ъгъл на окото и да избегнете миглите във вътрешния ъгъл.
Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Моден фурор от студентски колекции
Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Собственикът на марката г-жа Маринела Арабаджиева и организаторът на Sofia Fashion Week Мария Бонева обявиха, че следващото издание ще е през март 2024
Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Великолепие и блясък изпълниха модния подиум на втората вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 23/24
Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Huawei Watch G 4 и Global Brands на сцената на Sofia Fashion Week AW 23/24 с иновативна модна колаборация
Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week с 11-то издание в хотел Маринела с нов формат
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ