Dior и Vespa обединяват сили

23 June 2020 14:24
Dior и Vespa обединяват сили
Dior и Vespa обединяват силиDior и Vespa обединяват сили
Прочетете повече за:
DiorVespa
Достатъчно е само да споменем името му и в съзнанието ни вече изникват изображения на бляскаво европейско бягство. Само си го представете... соленият аромат на тюркоазеното море, изпълващ дробовете ви, слънчевите лъчи докосващи кожата и свежият ветрец в косите, докато се движите по криволичещите крайбрежни улички... с Vespa. А сега добавете и почерка на Dior към стила си. Перфектно, нали!

Двата бранда, които се раждат през 1946 г., обединиха сили, за да създадат лимитирана серия скутер, който празнува удоволствието в живота и виртуозната изработка на двете марки. Няма как да не доловите висшата мода в дизайна на Vespa 946. Вдъхновен от оригиналния прототип на Пиаджо, Мария Грация Кюри преосмисля модела като залага на смели графики в стил Dior.

Знаем, че всичко това ви звучи като сбъдната мечта, но засега ще се наложи да проявите търпение, защото ексклузивните превозни средства ще се появят най-рано през пролетта на 2021 г. в бутиците на Dior. Въпреки това производителите уверяват, че чакането ще си струва!

„Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино „Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино Дебютният роман на британската писателка показва значението на новите начала, мечтите и сладостта от живота в Южна Франция.
Графа представи армия от „греещи човечета“ Графа представи армия от „греещи човечета“ Както и изпълнителите, които ще пеят на сцената преди него на концертите в София на 14, 15, 16 и 17 юли.
She’s The One She’s The One 7 жени, за които няма невъзможни неща на една сцена
"Иван Вазов и неговите близки" от Вера Вазова
Тази книга е различна. Защото е лична.
„Сянка“ от Васил Панайотов „Сянка“ от Васил Панайотов В третия роман на един от най-ярките гласове в българската литература, котвата на живота тежи, донесена от една малка „Сянка“.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ