Красотата е здрав разум

29 July 2020 15:26
Красотата е здрав разум
Красотата е здрав разумКрасотата е здрав разум
Супермоделът Хайди Клум чувства, че основите (здравословният хранителен режим и големите количества вода) са „най-важни“, когато говорим за успешна бюти рутина.

„Много от красотата се свежда до здрав разум. Бомбардирана съм с продукти от цял свят и обичам да изпробвал тези различни неща, но за мен, основите са най-важни. Когато се храня добре и се поддържам хидратирана, мога да видя разликата в лицето ми, когато погледна в огледалото. Трябва да гледате в огледалото, за да видите дали нещо се случва. По този начин знаете, ако имате пъпка, че може да е заради боклуците, които сте изяли. Ако изглеждате сухи и кожата ви не се връща обратно, не сте хидратирани. Ако просто се вгледате в себе си и да слушате, ще знаете какво да правите.“

Хайди споделя, че един от любимите ѝ бюти продукти е кокосовото масло, което може да бъде открито дори в повечето супермаркети. „Обичам да използвам просто, старо кокосово масло, което може да купите от супермаркет. Особено в Лос Анджелис сега, всичко е толкова сухо и аз съм доста навън. Обичам да втривам малко кокосово масло в косата и по тялото ми също. Толкова е евтино и прави всичко толкова вкусно и подхранено. Като цяло ми харесва да се придържам към естествени неща, вместо продукти, които са пълни с аромати и астрингенти. Наистина обичам да изпробвам всички тези неща, но рядко се придържам към тях в действителност. Предпочитам да използвам кокосово масло“.

Фото: Instagram/@heidiklum
Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ