Хелена Кристенсен върна времето назад

09 September 2020 11:10
Хелена Кристенсен върна времето назад
Хелена Кристенсен върна времето назадХелена Кристенсен върна времето назадХелена Кристенсен върна времето назадХелена Кристенсен върна времето назадХелена Кристенсен върна времето назад
Впечатляващо успешната ѝ кариера продължи 30 години и започна, когато спечели титлата „Мис Вселена Дания“ през 1986 г. И Хелена Кристенсен успешно върна времето назад, благодарение на своя снимка в Instagram. Супермоделът позира в същия бански костюм, в който излезе на модния подуим през 90-те години.

Датската красавица (51) изглежда сензационно – перфектната ѝ фигура е подчертана от дизайна с леопардови принтове на Christian Lacroix, с който тя дефилира за първи път през 1994 г. на ревю в Париж.

Определено Кристенсен изненада последователите си в социалната мрежа, че все още може да изглежда зашеметяващо в черно-златния бански костюм от преди 25 години. Тя завърши низията си с черни боти до глезена от собствената ѝ колекция, а финалните щрихи са устните ѝ в яркочервено червило и тъмните ѝ къдрици, спускащи се на вълни.

Фото: Instagram/@helenachristensen
БГ Радио изненада Цвети Пиронкова БГ Радио изненада Цвети Пиронкова Дидо и Митко Кърнев от D2 отправиха специален музикален поздрав към Цвети.
„Опасни слухове” от Елин Хилдебранд „Опасни слухове” от Елин Хилдебранд Сблъсък на приятелството с любовта и утехата на сигурността с разрушителната сила на мълвата...
Как се отразява вана с мляко на кожата ви Как се отразява вана с мляко на кожата ви И кои звезди се възползват от ползите
„Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън „Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън Историята на краля със звезден глас...
 „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот В мащабното изследване на Дейв Егърс, базирано върху удивителен реален случай, средновековна рицарска драма достига и до български земи.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ