Бритни Спиърс увлечена по къната

29 July 2020 10:23
Бритни Спиърс увлечена по къната
Бритни Спиърс увлечена по кънатаБритни Спиърс увлечена по кънатаБритни Спиърс увлечена по къната
Прочетете повече за:
Бритни Спиърсканататусйога
Изпълнителката на Toxic сподели със своите 25 млн. последователи новото си увлечение...

„Увлякох се по къната!!!! Мисля, че на втората снимка гоня бохемска визия ... не съм сигурна защо ръцете ми са на кръста!!! Предполагам, че изисквам внимание!!!!“.

Публикацията е след друго признание на Бритни, а именно, че предпочита „естествените“ грим визии. Певицата заяви как прекарала толкова много време на столове за грим и прическа, за да изглежда безупречно, че сега предпочита да носи по-малко грим и да показва повече естествената си красота.

Спиърс преживя сериозен срив през 2007 г. и в момента е въвлечена в битка за прекратяване на надзора от страна на баща ѝ. Тя се обърна и към йогата като средство, което да я научи да се доверява.

Фото: Instagram/@britneyspears
Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ