Притесненията на Риана заради Met Gala роклята ѝ

31 July 2020 10:55
Притесненията на Риана заради Met Gala роклята ѝ
Притесненията на Риана заради Met Gala роклята ѝ Притесненията на Риана заради Met Gala роклята ѝ Притесненията на Риана заради Met Gala роклята ѝ Притесненията на Риана заради Met Gala роклята ѝ
Прочетете повече за:
РианаMet GalaГуо Пей
Ако има звезда, която винаги успява да спре дъха на всички с визията си на Met Gala, то това е Риана. От цветната розетка от Comme de Garçons до богато украсената рокля, завършена с папската митра от Джон Галиано, визиите на Рири успешно остават част от модната история. Една от най-легендарните ѝ рокли, модел на китайския дизайнер Гуо Пей, без малко да не види червения килим на Met Gala.

Звездата разкри, че преди 5 години, когато Риана надмина всички очаквания с избора си на рокля, е обикаляла с автомобила три пъти около Музея на изкуството „Метрополитън“ преди да влезе грандиозно, защото била изключително притеснена за реакцията на света.

„Спомням си, че бях толкова изплашена да изляза от тази кола, защото чувствах, че съм прекалила. Подминавах челвения килим и просто гледах рокли“, призна певицата в интервю. „Мислех си – Боже, аз съм клоун, хората ще ми се смеят. Това е прекалено. – Това си мислех. Обиколих сигурно три пъти, дори не се шегувам. Накрая реших, все тая, да тръгваме“.

Да вземе решението да стъпи на червения килим не било единственото предизвикателство пред Риана. Физическото излизане от автомобила и преминаването по стъпалата с изключително тежката рокля също не били лесни задачи за Рири. „Хореографията на влизането и излизането от колата, трябваше да го отрепетираме. Кой стои при вратата, къде отива палтото, къде сядам“, обяснява още тя.

Независимо от притесненията си, Риана с радост споделя, че не съжалява за избора си на рокля. През 2015 г. дизайнерът Пей сподели, че решил да изненада певицата с цвета на роклята – канарско жълто. „Всъщност не смятах, че роклята е правилната за нея. Мислех, че ще бъде твърде тежка, но тя беше трогната в мига, когато я облече“.
Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ